Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران؛ نهال موسوی - بعدظهر روز 2شنبه (17 اردیبهشت) افرادی با ظاهر نیروهای داعشی در محوطه جلوی پردیس سینمایی کوروش (واقع در غرب تهران) سوار بر اسب و اسلحه بدست ظاهر گشتند و بعد از انجام حرکاتی نمایشی به داخل مجتمع (فود کورت) حمله کردند.

بنابر اظهارات شاهدان از ساعاتی پیش از این نمایش گوینده پردیس کوروش (با سبکی لاله‌زار گونه قدیم) مردم را به این رخداد نوید می‌داد: حاضرین محترم پردیس کوروش امشب اکران مردمی فیلم سینمایی «به وقت شام» بسیار متفاوت برگزار می‌شود!

در ادامه چند بازیگر با هیئت داعشی و مسلح در طبقات به راه افتاده و با همان لحن وحشی های داعشی جملاتی را با خشم بیان می‌کردند، زنان و کودکان با چهره های وحشت زده و جیغ و فریاد های بی امان نظم کل پردیس را بهم ریخته بودند و خانم جوانی از هوش رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاضرینی هم بودند که با خنده و استهزا با نیروهای داعشی عکس و سلفی می گرفتند! 

حضور داعشی‌ها در مقابل پردیس کوروش

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


حمله به داخل پردیس کوروش

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


اعتراض مردم به بازیگران داعشی

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


بعد از تمام شدن این جار و جنجال ابراهیم حاتمی‌کیا در اکران فیلم حاضر شد و وقتی که با اعتراض خانمی به این اقدامات مواجه شد اظهار بی اطلاعی کرد وگفت این کار زشتیه!

اعتراض مردم به حاتمی‌کیا و پاسخ او

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

در سینمای جهان استفاده از کراکترهای یک فیلم سینمایی در مراسم افتتاحیه آن سابقه ای بسیار طولانی دارد و معروفترین آنها را می توان سری فیلم‌های "جنگ ستارگان" جورج لوکاس دانست که با پوشیدن لباس و گریم هم شکل شخصیت‌هایی چون "چوباکا" و "دارت ویدر" در مراسم فرش قرمز حاضر می‌شوند، این سنت تا به امروز هم ادامه داشته است. و یا با کراکترهای انیمیشنی که لباس آنها را کسانی پوشیده اند کارناوال راه می اندازند و فضایی مفرح و جذاب را برای حاضرین فراهم می کنند.

نیما حسنی نسب (منتقد فیلم) اشاره کرده است حتی فیلمسازان "زی مووی" مثل ویلیام کسل برای بازاریابی و تبلیغات روزهای اکران آثارشان تمهیدات جالب و عجیب و گاه مسخره ای به کار می بردند؛ مثلا جلوی سالن سینماهای فیلم ترسناکشان آمبولانس می گذاشتند یا کالسکه و تابوت می آوردند، از سقف سالن نمایش فیلم اسکلت ول می کردند روی تماشاگر یا دربان و کنترلچی سینما را شبیه کاراکترهای مسخره فیلم گریم می کردند و در نمایش های ویژه و افتتاحیه ها سر بریده پرت می کردند روی صحنه و خلاصه شیرین کاری و مضحکه و فضای هجوآلود فیلمشان را به پخش و اکران هم می کشاندند تا شاید چندتایی بیشتر مشتری برای کارشان دست و پا کنند.


با توجه به اظهار بی اطلاعی حاتمی‌کیا از این اقدام، اساسا نهاد (اوج) و یا کسانی که این حرکت - تبلیغاتی! - را راه انداخته‌اند یا باید "خودجوش" بوده باشند یا "خودسر". 

پخش اعلامیه تبلیغاتی، اعلان بلندگو داخل پردیس کوروش، آوردن اسب به خیابان، بستن محوطه اطراف و همکاری عوامل امنیتی پردیس، انجام گریم و پوشش داعشی، گرفتن اسلحه و شمشیر در دست و حجم عکاسان حاضر در سالن نمایش فیلم، به هیچ گونه نشان از خودسری و خودجوشی ندارد.

حال باید از طراح و ایده‌پرداز این خلاقیت تبلیغاتی پرسید بعد از گذشت 2 ماه از آغاز اکران فیلم "به وقت شام" این اقدام چه جایی از اعراب دارد؟ این حرکت اگر در راستای تبلیغات و فروش بیشتر برای فیلم باشد که بسیار دیر است و بیشتر ضدتبلیغ.

و یا اگر برای هدف دیگری طراحی شده که دیگر چه نیازی بود چنین فیلم پرخرجی ساخته شود از همان ابتدا با راه انداختن چندین نمایش این شکلی به آن هدف غایی می رسدید و اینهمه وقت و هزینه هم برای ساخت چنین فیلمی از دست نمی دادید!


بعد از انتشار ویدیوهای این اتفاق در فضای مجازی موج انتقادات به این حرکت تبلیغاتی از همه طرف شکل گرفت و اهالی هنرو سینما هر کسی به شکلی انزجار و نارضایتی خود را از این اقدام ابراز کردند

مریم نراقی (روزنامه نگار):
آدم انگشت به دهان می‌ماند. واقعا ماجرا چیست. آقای حاتمی‌کیا بالاخره نفهمیدیم داعش ترسناک است، شوآف است، قدرتمند است یا پوشالی؟ این از شما که مدت‌هاست نمیفهمیم چه می‌گویید و چه میخواهید.

جناب آقای اوج محترم در نهایت اینکه، این فیلم هم مثل هزاران فیلم سینمایی دیگر فروش نکرد و شکست خورد، چه میشود مگر،که از هر سرمایه‌گذار دیگری مستاصل‌تر شدید و اینگونه خودتان را به در و دیوار کوبیدید. به مردم فکر نکردید، به تصویری که امشب از ایران جلوی چشم کودکان ساختید، ایول به شما که امشب با ایجاد رعب و وحشت، قبح حضور داعش در پایتخت را هم از بین بردید. چقدر متناقضید شما.

شما امروز حرمت مدافعان حرم را شکستید، آنها از جان‌شان گذشتند تا زنان و کودکان سرزمینشان داعشیان حیوان صفت را تجربه نکنند و شما برای زنان و کودکان سرزمین‌تان مانور رعب و وحشت برگزار کردید. لااقل آزاده باشید

نیما حسنی نسب (منتقد فیلم):
واقعا مسوولیت این افتضاح شرم آور را چه کسی به عهده می گیرد؟ این جایگزینی زشتِ حماقت و شناعت به جای هنر و فرهنگ و سرگرمی را چه کسانی طراحی و اجرا کردند و کدام هدف یا انگیزهء چرک و نفرت انگیز پشت این بالماسکهء مهوع خوابیده است؟ ابراهیم حاتمی کیا که فریاد زدن و لعن کردن را خوب بلد شده چرا صدایش درنمی آید و به این نمایش بلاهت بار اعتراض نمی کند؟

مردم این روزها به قدر کفایت زامبی و آدمخوار و هیولا دور و برشان می بینند و هول و هراس زیستن در این روزگار برای نابودی سلامت روانی هر انسانی کافی است. نکند کشاندن حال و هوا و فضای مضحک فیلم به وقت شام از پرده سینما به واقعیت زندگی روزمره هم از وظایف وابستگان است؟ شاید هم به رخ کشیدن شمشیر و مسلسل و رعب افکنی قرار است تداوم تماتیک و پروپاگاندای پشت این فیلم باشد؟ واقعا عبارت معروف و محبوبِ تشویش اذهان عمومی مصداقی بارزتر از این دارد؟ دور نیست که طراحان و مجریان این ماجرا هم تشویق شوند و ترفیع بگیرند و ما همچنان دلخوش به امنیت، روی آرامش را نبینیم.


کیوان کثیریان (خبرنگار سینمایی):
بی تردید آنها که این نمایش زشت و بیمارگون را ترتیب دادند و هم آنان که در تصاویر دیده می‌شوند، نه تنها از سلامت روان بی بهره‌اند بلکه از داشتن حداقلِ شرافت و وجدان نیز محرومند.

چه حقارت آمیز است که هزینه روحی و جانی چنین ایده‌های تبلیغاتی سودجویانه و سخیفی را مردم باید بپردازند؛ مردمی که این روزها زیر هجوم انواع ستم‌ها و فشارها دارند له می‌شوند. بد نیست همگی شان که بی شک طبق هر منطق و قانونی مجرم محسوب می‌شوند، پیش از مراجعه به پزشک و اقدام برای بستری فوری، از افکار عمومی و ملت ایران عذرخواهی کنند

بزرگمهر حسین‌پور (کاریکاتوریست):
الان شما فک کردید اینا داعشی ان؟ ینی اینقد ساده‌لوحید؟ ای بابا... واقعا الان اون یارو با اسلحه وارد پاساژ شد و دنبال مردم کرد شما فک کردید واقعیه؟ بابا این تبلیغه...شیرین کاریه! خب اگه زن حامله ای بچش و انداخت ...بچه ای خیس کرد خودشو...پیرزنی یهو جان به جان آفرین تقدیم کرد و دختری از ترس غش کرد و شل شد! ...خب اونا خودشون قاطی ان...وگرنه تبلیغ به این باحالی و خلاقانه‌ای! ببینید چه خوشگل دنبال مردم می کنن؟!

خلاقیت یعنی این. به خدا دلم وا شد این و دیدم...یه چند وقت هیجان و اضطراب و استرس و حمله داعش و گرونی دلار و گشت ارشاد و اوضاع اسف بار اینترنت و رو هوا بودن برجام و فرار کردن مرتضوی و فلان و بسار و اینا رو نداشتیم دلم گرفته بود یه هیجان می‌خواست.

خدایا شکرت این آدم خلاقا هستن تو این مملکت نمی ذارن دلمون بگیره... اصلا محدودیت باعث این خلاقیت میشه.همیشه گفتن...نه که همه بیلبوردا و رادیو تلویزیون و در و دیوار رو از حاتمی کیا گرفتن...از این جور تبلیغا میکنه یه وقت کسی شک نکنه...! می خوامتون به خدا...همتون رو.مخصوصا اونی که داعش درونش زده بالا دنبال یه بدبختی میکنه.


منصوره بسمل (مشاور رسانه‌ای سینما):
مغز متفکر این سیرک مسخره کدام مدیر تبلیغات و رسانه بوده است؟ پاسخ مردم وحشت زده را به درگاه خداوند چه خواهید داد؟فروش فیلم به چه قیمتی میسر خواهد بود؟ البته اگر در پی این ایده، افزایش فروشی وجود داشته باشد!آیا ترساندن مردم گناه نیست؟

اینجا ایران است و ما بارها ایمان داشته ایم که در کشوری امن زندگی می کنیم. سردار قاسم سلیمانی قهرمان این روزهای اکثریت جامعه ماست چون تلاش هایش در جهت امنیت منطقه قابل رویت و تحسین است.

این حرکت تخلف در تبلیغات است. شما را به خدا به مردم آسیب دیده این سرزمین رحم کنید. ما هنوز هم دوست داریم با «آژانس شیشه ای» اشک بریزیم اما چهره وحشت زده مردمی را که برای تفریح در یک مکان عمومی آمده‌اند نبینیم.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۲۱۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، معین الدین سعیدی، نماینده مجلس، درباره علت به نتیجه نرسیدن لایحه حجاب به «انتخاب» گفت: ما در صحن مجلس درباره لایحه‌ی عفاف و حجاب دیگر بحثی نکردیم چون مشمول اصل 85 قانون اساسی شد و به کمیسیون مشترک ارجاع شد؛ دیگر در صحن مطرح نشد. قرار گذاشتند که چند نماینده از آن کمیسیون در صحن درباره موارد قانونی بحث کنند. الان هم در خود صحن و در خود جلسات رسمی مجلس، مطلقا بحثی درباره حجاب نشده و اخیراً تعداد 160 نفر از نمایندگان از طرح نور و اقدامات نیروی انتظامی حمایت کردند. با این وجود بحثی درباره طرح انجام نشده است. من بارها و بارها گفته‌ام که اولویت‌های مردم در موارد دیگری است که باید در مجلس و دستگاه‌های اجرایی برای آن‌ها فعال باشیم. با این وجود عده‌ای فکر می‌کنند حجاب اولویت جامعه است.

بنابر گزارش انتخاب، وی در ادامه در رابطه با برخورد کمیسیون اصل 85 با لایحه‌ی حجاب بیان کرد: ما تجربیات تلخی از ارجاع طرح‌ها به اصل 85 داشتیم. قانون جوانی جمعیت و صیانت از فضای مجازی بخشی از آن‌ها بوده است. این موضوعات بسیار کلی هستند و باید روی آن‌ها چکش کاری شود. به جای آنکه وقت مجلس برای آن‌ها صرف شود به کمیسیون ‌می‌روند. مهم‌ترین موضوعاتی که حساسیت جامعه را به دنبال دارد و مردم باید در جریان آن قرار بگیرند به اصل 85 ارجاع می‌شوند و در آنجا دیگر امکان پیشنهاد و نقد وجود ندارد. این موارد دیگر به صورت شفاف در اصل 85 مطرح نمی‌شوند و برخی از نمایندگان بر این مبنا در کمیسیون مشترک و پشت درهای بسته طرح را بررسی می‌کنند. قانون جوانی جمعیت که ایرادات جدی دارد هم در این کمیسیون تصویب شد.

او افزود: کنار هم گذاشتن عفاف و حجاب هم الزاماً درست نیست. معنای حجاب، الزاماً عفاف نیست؛ هیچ اشکالی بر عفت برخی افراد نمی‌توان گرفت. جالب است که در مناسبت‌های ملی، از همین افراد بی حجاب در صدا و سیما رونمایی می‌شود اما بعد از انتخابات، چنین مسأله‌ای فراموش می‌شود. در خصوص عموم مردم، سیره باید سیره‌ی حاج قاسم سلیمانی باشد که چه نگاهی بر جذب حداکثری داشتند. دفتر مقام معظم رهبری نیز تذکری نسبت به نوع برخورد با حجاب دادند. اختلاس چای دبش و باغ شمال تهران که بدون اطلاع امام جمعه به نام ایشان‌زده شد بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

سعیدی درباره ادعا کیهان مبنی بر عدم نیاز برای قانون حجاب گفت: ما یک سری اصول درباره پوشش داریم؛ اگر صرفاً بحث قانون باشد، ما همین الان قانون منع استفاده از ماهواره را داریم، اما این قانون قابلیت اجرا دارد؟ قانون باید قابلیت اجرایی داشته باشد. حجاب بی تردید یک ضرورت شرعی و سیاسی است اما موارد متعددی داریم که ضروریت بیشتری دارند. بحث ربا در بانکداری خیلی مسأله‌ی مهم‌تری است. شبهات جدی مذهبی در این مورد وجود دارد. بحث معیشت و کوچک شدن سفره‌ی مردم و پرواز گوشت و مرغ از سفره‌ی مردم موضوع مهم‌تری است. بحث زباله گردی و معلولین و مسکن و کودکان کار اهمیت هزاربرابری دارند.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902097

دیگر خبرها

  • حمله شدید پرسپولیس به سپاهان: تفکر داعشی
  • واکنش ائمه جمعه به برخورد مقامات غربی با تجمع دانشجویان
  • واکنش پلیس به حمله سارقان به مهاجم سابق استقلال تهران
  • جزئیات حمله به بازیکن سابق استقلال (+عکس)
  • واکنش پلیس به صحبت‌های مهاجم سابق استقلال تهران
  • ویترین تسنیم شماره ۶۵۸ / این کوروش افسانه است!
  • فیلم های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • مشکلات کاشان شهر به شهر و روستا به روستا احصاء می‌شود
  • بازداشت ۴۱ تروریست داعشی در ترکیه